Doe! markt op 18 september

GROESBEEK – In de gemeente Berg en Dal is in september veel te beleven. Eén van de evenementen in september is de ‘Doe! Markt’, bedoeld voor alle inwoners van de gemeente.

Organisaties, verenigingen en initiatieven van de gemeente laten daar zien wat ze te bieden hebben. Ook zijn er muzikale, sportieve en dansoptredens. De ‘Doe! Markt’ valt samen met het Bevrijdingsfestival en om bezoekers zoveel mogelijk te laten genieten van het aanbod in de gemeente rijdt er zondag 18 september een treintje tussen de beide evenementen.

Linda de Mol in de dop

Naast optredens van dansverenigingen, dansscholen en koren presenteren organisaties uit de gemeente zichzelf tijdens de ‘Doe! Markt’. Een greep uit deze organisaties zijn: Werkgroep Vredesinitiatieven, Inloophuis Groesbeek, Zahet en Omroep Berg en Dal. Bij de laatste is de organisatie nog op zoek naar presentatie-talent, wellicht een nieuwe ‘Linda de Mol’ in de dop.

Bij de kramen geven de deelnemers informatie over hun organisatie of club. Ook kunt u zich hier opgeven als lid of als vrijwilliger.

Op zoek naar vrijwilligers?

Bent u nog op zoek naar vrijwilligers of leden? Dan kunt u contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt van Forte Welzijn Berg en Dal: [email protected]. De organisatie van de ‘Doe! markt’ is in handen van Forte Welzijn en gemeente Berg en Dal.

Waar: Dorpsplein, centrum van Groesbeek
Wanneer: zondag 18 september van 10.30 uur tot 16.30 uur
Wat: informatie, vraag & aanbod vrijwilligerswerk, ledenwerving

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Doe! markt op 18 september

Reageren is niet toegestaan.