Mechteld ten Doesschate (VVD) in “Dorpsplein”

Zondag 11 september is Mechteld ten Doesschate (VVD) te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.

Presentator John Peters zal in een (pittig?) gesprek met haar praten over de plaatselijke politiek, de onderlinge verhoudingen, het belang van de burger, de relatie met burgemeester en wethouders, de bespreking over actuele items.

Zeer zeker ook over de fusiegevolgen voor de burger van Groesbeek na ongeveer twee jaar en waar haar VVD de komende tijd voor gaat en blijft staan. Ook een gesprek over de gemeenteraadsverkiezingen van 2018: weet zij nu al dat ze wil doorgaan. En wat vindt zij van de verkiezingsstrijd die nu ook landelijk losbarst?

Luistert u naar het Dorpsplein a.s. zondag van 13.00 uur tot 14.00 uur (of de hele week erna via uitzending gemist van deze omroep). Zondag 18 september is de hoofdredacteur van de Gelderlander, Peter Jansen, te gast.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Mechteld ten Doesschate (VVD) in “Dorpsplein”

Reageren is niet toegestaan.