Aanmelden cursus “Omgaan met geld”

GROESBEEK/OOIJ – U kunt zich weer aanmelden voor de cursus Omgaan met Geld van het ROC Nijmegen. De cursus is in Groesbeek en Ooij en is gratis.

Doe er uw voordeel mee!

In de cursus krijg u hulp bij het ordenen van uw papieren. U krijgt tips om goedkoper boodschappen te doen, of te besparen op andere kosten. U leert in de cursus een begroting te maken, zodat u een beter beeld krijgt wat uw inkomsten zijn en wat u elke maand aan kosten heeft. Ook kunt u leren van tips en ervaringen van de andere cursisten, of zij van u! Gezelligheid en elkaar helpen is belangrijk in de cursus.

Wanneer en waar?

De cursus bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van ieder 2,5 uur. Eén groep start op dinsdagavond 11 oktober, van 19.00 uur tot 21.30 uur in Voorzieningenhart Op de Heuvel, Ericastraat 39. Bij voldoende aanmeldingen start een tweede groep op donderdagochtend 13 oktober, van 9.00 uur tot 11.30 uur in Dorpshuis De Sprong, Prins Bernhardstraat 3 in Ooij.

Meer informatie en aanmelden

Met vragen kunt u terecht bij het ROC Nijmegen Basiseducatie via [email protected] of via telefoonnummer 024 – 8904024 of 0900-9509.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Polder Kolder

Ik wil godverdomme een cursus omgaan met agressie!!!!!

theo p

Hebben de mensen die deze cursus geven ook een integriteitsverklaring afgegeven

wpDiscuz