Familie triatlon bij zwembad De Lubert

GROESBEEK – Zondag 2 oktober 2016 kunt u in het Groesbeekse zwembad De Lubert deelnemen aan een triatlon.

flyer_triatlon_de_lubert-dgb

U kan individueel of als gezin een gezellige en sportieve middag beleven door deel te nemen aan deze recreatieve triatlon. Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van het 40-jarig jubileum van het zwembad. Deze triatlon is voor iedereen.

1/16 triatlon

Er wordt voor de recreanten/ familie een 1/16 triatlon georganiseerd. Dit houdt in:

• 250 meter zwemmen ( 10 banen);
• 5 km fietsen;
• 2,5 km (hard)lopen.
De recreatieve triatlon 1/16 triatlon start met het onderdeel zwemmen. U zal daarna op uw (eigen) fiets vanuit het zwembad vertrekken voor een leuke fietstocht. Bij terugkomst is er een (hard) looproute uitgezet in de omgeving van het zwembad.

1/8 triatlon

Om je eigen grenzen te verleggen is er een sportieve uitdaging van een 1/8 triatlon. Hiervoor moet je:

• 500 meter zwemmen ( 20 banen);
• 9 km fietsen;
• 4,5 km hardlopen.
Deze start als eerst. Het eerste onderdeel is zwemmen en na het zwemmen gaat u op (eigen) fiets door de mooie omgeving van Groesbeek met veel ruime fietspaden. Als u weer terug bij het zwembad bent, start u met het onderdeel hardlopen.

De triatlon begint om 12.00 uur. Er zal in verschillende groepen gestart worden. Uw sportieve prestatie zal beloond worden met een certificaat waarop uw eindtijd staat vermeld.

Doe mee aan deze gratis activiteit en beleef een sportieve gezellige middag. U kunt u inschrijven bij de kassa van het zwembad of via email [email protected]. Voor nadere informatie kijk op onze website op neem contact op met zwembad “de Lubert”, Cranenburgsestraat 23d 6561AM Groesbeek of evt. telefonisch aanmelden via 024-3971448.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Familie triatlon bij zwembad De Lubert

Reageren is niet toegestaan.