Faces To Graves zoekt mensen voor Research Team

GROESBEEK – Hun verhalen bewaren als eerbetoon aan de mannen die voor onze bevrijding vochten.


Stichting Faces To Graves verzamelt levensverhalen van militairen die zijn begraven op het Canadese kerkhof. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De Stichting Faces To Graves is opgericht met als doel het oprichten van een virtueel monument voor alle militairen die begraven zijn op het Canadese ereveld in Groesbeek. En van de militairen wiens naam op het Memorial staan geschreven, dat zijn alle vermisten die geen graf hebben of ongeïdentificeerd zijn begraven.

Om de levensverhalen te verzamelen hebben we niet alleen de hulp nodig van familie in Canada, maar zijn we hier op zoek naar vrijwilligers voor ons Research Team. Wij kunnen dat niet alleen en doen een beroep op u. Enige affiniteit met Canada is natuurlijk heel mooi, maar kennis van de Engelse taal is wel belangrijk om dit werk te kunnen doen. Schrijft u graag verhalen? Wij hebben al veel ingrediënten verzameld waarvan u naar onze richtlijnen een levensverhaal mag samenstellen.

Op onze website vindt u informatie over ons project, evenals het beleidsplan van de stichting of de nieuwsbrief die onder ‘Media’ te vinden is. Wij vragen ook of er mensen zijn die informatie of foto’s hebben van een van de soldaten op de begraafplaats te reageren.

Neemt u alstublieft contact op via [email protected] of telefoon 0485-540611.

Klik hier om naar de website van de stichting te gaan.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Faces To Graves zoekt mensen voor Research Team

Reageren is niet toegestaan.