Gemeentegids Berg en Dal 2016/2017

GEMEENTE BERG EN DAL – De verspreiding van de nieuwste gemeentegids is begonnen. Het is de eerste gids voor de gemeente Berg en Dal.

De gemeentegids Berg en Dal 2016/2017 telt 112 pagina’s en bevat gemeentelijke informatie, zoals informatie over het dagelijkse bestuur, maar ook informatie over organisaties en verenigingen. De gemeente telt per 1-1-2016 34.595 inwoners, waarvan 16.675 uit Groesbeek (inclusief De Horst en Breedeweg).

“Berg en Dal heeft bijzonder veel te bieden op het gebied van cultuur, natuur, recreatie, verenigingen, evenementen, bedrijvigheid en voorzieningen”, schrijft burgemeester Mark Slinkman in het voorwoord. “De gids is meer dan een naslagwerk. Achter alle namen en gegevens die erin vermeld staan, gaat veel schuil: mensen die zich met hart en ziel inzetten”.

De gemeentegids is opgemaakt door FMR Producties in samenwerking met de gemeente Berg en Dal. De gids digitaal bekijken kan door op deze link te klikken.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Gemeentegids Berg en Dal 2016/2017

Reageren is niet toegestaan.