Veel geïnspireerde mensen tijdens Doe! Markt 2016

Zondag 18 september heeft de Doe! Markt (voorheen vrijwilligersmarkt) plaatsgevonden op het Dorpsplein in Groesbeek. Ruim 1.000 inwoners beleefden wat er allemaal te doen is in gemeente Berg en Dal.

Groesbeek express

De ‘Doe! Markt’ viel samen met het Bevrijdingsfestival en om bezoekers zoveel mogelijk te laten genieten van het aanbod in de gemeente reed het treintje van de Groesbeek Express tussen de beide evenementen. Deze heeft bezoekers van de ene naar de andere plek gebracht onder begeleidende muziek van de Trekharmonicavereniging ‘Woarum Nie’.

Ja, is wel gezellig hè?

Steekproefsgewijs is er gevraagd aan bezoekers wat ze van de markt vonden, waarop iedere bezoeker positief reageerde. Ze vonden het gezellig en erg leuk om te zien wat de gemeente te bieden heeft. Met name de optredens van Line Dancers The Stars, Dance Centre E-Line Pro, Dansschool D&D en het Groesbeeks Gemengd Koor trok veel publiek. Al was het wegen van de kip bij de kraam Vlindertuin & Bosrand ook een echte hit.

Inspiratie

De organisaties en initiatieven die te vinden waren op de markt hadden het ’s middags ook erg druk met bezoekers. Bezoekers die op zoek waren naar een zinnige tijdsbesteding hadden ruime keus en werden per kraam weer opnieuw geïnspireerd.

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Was u er niet bij, maar bent u wel op zoek naar vrijwilligers(werk)? Dan kan u contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt van Forte Welzijn Berg en Dal: [email protected] De organisatie van de ‘Doe! markt’ is in handen van Forte Welzijn en gemeente Berg en Dal.

Wat: informatie, vraag & aanbod vrijwilligerswerk, ledenwerving.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Veel geïnspireerde mensen tijdens Doe! Markt 2016

Reageren is niet toegestaan.