[Foto’s/Update] Werkzaamheden Nieuweweg-Zevenheuvelenweg

GROESBEEK – In september zijn de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van een rotonde op de Nieuweweg/Zevenheuvelenweg in Groesbeek begonnen.


Binnenkort kunnen automobilisten gebruik maken van de nieuwe rotonde. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Stap 1 was het weghalen van de bomen en de begroeiing.

De Nieuweweg was de eerste week van de werkzaamheden van 07:00 uur tot 19:00 uur gedeeltelijk afgesloten voor verkeer. Daarna volgde een afsluiting van de Zevenheuvelenweg, tussen de Nieuweweg en het kruispunt met Siep/Kamp. Dit deel is afgesloten van 26 september tot 18 november en de Nieuweweg is in die periode gewoon geopend.

Inmiddels ligt er asfalt, staan er kleine boompjes en begint de rotonde al vorm te krijgen. De Nieuweweg is vanaf morgen vrijdag 18 november 06.00 uur tot maandag 28 november 06.00 uur voor al het verkeer afgesloten. Ook ‘s avonds en ‘s nachts. Dit is drie dagen eerder dan gepland.

Hieronder enkele foto’s die op verschillende momenten zijn genomen. Als u foto’s van het project wilt delen dan kunt u ze mailen naar [email protected].


Foto’s van de situatie op dinsdagmiddag 20 september, vrijdagmiddag 28 oktober 2016, zaterdagavond 5 november, donderdagmiddag 17 november en zaterdagmiddag 26 november.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 17 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Iemand

Zonde van de bomen 😠

karin

tip voor allen: deze weg is afgesloten, maar de oude kleefsebaan ook vanaf 27 september!!

Hans

Nu is er helemaal geen rotunde meer nodig. Als je nu niets meer kunt zien, dan moet je de rijbewijs inleveren. Maar toch is het erg jammer om de bomen

tinus

echt zonde van al die bomen ziet er niet uit nu

ikke

Wat erg zeg!!!!! Het aangezicht van Groesbeek naar de gvd.
En inderdaad Hans, een rotonde is nu niet meer nodig, zelfs niet al ben je blind

klukkluk

Ben blij dat de bomen weg zijn.

Jack

Wat een triest aangezicht!

stom

Ik ben blij dat da een rotonde komt.Rij er elke dag 4 keer peer dag de zevenheuvel op en af.Vind het nou niet erg om even om te rijden.Heb ik graag voor over 🙂

Toontje

De fotograaf is er ‘geweldig’ in geslaagd de mooie kiekjes niet te maken. Je hebt namelijk ook een prachtig uitzicht over het Lage Wald en Duitsland. Helaas zie ik dat hier niet terug.

Henk

Dan moet je even kijken op face book bij Piet Spanjers.

Grace

Niet iedereen heeft Facebook..

Grace

Vooral tijdens oa. de spitsuren is het ook wel ‘handig’ om vanaf de Zevenheuvelenweg(en) een kans te krijgen om op de Nieuweweg te komen, ook daar zal de rotonde voor bestemd zijn.

klukkluk

18-11-2016 om 6.00 uur gaat de weg dicht en 28-11-2016 6.00 uur open.

Ja,ik

Ik weet niet, maar ik denk dat deze wat smal is

Kijk ook maar eens op beeld-archief.nl

Henk

Het zal er best veiliger door worden. Maar waarom sluiten ze nu juist dit weekend weer alles af? Dit weekend is ook de zevenheuvelen loop dus dat wordt weer een grote puinhoop om Groesbeek in en uit te gaan. Hebben ze dan niets geleerd van het weekend wielrennen.

Handig

Handig dat voor de komende dagen de stoplichten Ottenhofstraat / Dorpsstraat even wat slimmer instellen. Zeker denkende ambtenaren tekort.

wpDiscuz