Parkeerterreinen bij Spoorlaan maanden afgesloten

GROESBEEK – Komende week begint de bouw van twee supermarkten en 225 parkeerplaatsen op het voormalige ZOMA-terrein langs het oude spoor.


Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Tijdens de werkzaamheden kunt u geen gebruik maken van de parkeerterreinen aan de Spoorlaan. U kunt wel parkeren in de parkeerkelder onder de Albert Heijn of op het Marktplein. De werkzaamheden duren tot en met april 2017.

Parkeren onder Albert Heijn

U kunt parkeren in de parkeerkelder onder de Albert Heijn (complex Bellevue). Dat wordt ter plekke ook met borden aangegeven. Parkeren in de parkeerkelder is zolang de werkzaamheden duren gratis. Als u langer dan 24 uur parkeert moet u wel betalen. Vergeet niet met uw parkeerkaartje langs de betaalautomaat te gaan. Als uw auto er minder dan 24 uur heeft gestaan, geeft de automaat aan dat u € 0,- moet betalen. Daarna kunt u uw kaartje gebruiken om de slagboom te openen en uit te rijden.

Parkeren op het marktplein

Uiteraard kunt u ook nog gewoon parkeren op het Marktplein (blauwe zone). Op dinsdagochtend zijn daar wel iets minder plekken beschikbaar vanwege de markt.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met Cees van der Ree via 024-3013613. De werkzaamheden aan de Spoorlaan zijn onderdeel van het Centrumplan Groesbeek. Meer informatie daarover vindt u op www.bergendal.nl/groesbeekcentrumplan.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
ben.helder
Zie je het voor je; Je komt van de Stekkenberg op weg naar naar de supermarkt Jan Linders. Dan mag je straks vanaf de Ottenhoffstraat rechtsaf de ‘verkeersluwe’ Dorpsstraat op en ter hoogte van het Dorpsplein linksaf voorsorteren en wachten op tegemoetkomend verkeer. En wacht daarmee iedereen die daarachter staat natuurlijk. Moet er geen markt zijn, geen lossende vrachtauto voor de bakker of in en uitdraaiende vrachtauto’s uit Appie’s laad en los-zone want dan ga je heel slim rechtdoor de Hoflaan op en rechtsaf het Wisselpad op. Makkelijker kunnen we het niet maken zullen onze slimme beleidsmakers van de Centrumplannen… Lees meer »
karin

of je rijdt bij de “oude” jan linders rechtdoor om dan rechts via de opgestelde sluiproute bij de nieuwe supermarkten te komen. ik zie de bewoners daar nu al juichen

wpDiscuz