“Tegenwind” informeert over windpark Kranenburg

GROESBEEK-BREEDEWEG/KRANENBURG – In verband met het geplande windpark Kranenburg organiseert het burgerinitiatief ‘Tegenwind in het Reichswald’ op dinsdag 27 september in zalencentrum ‘De Sleutel’ te Groesbeek een informatieavond.

Doel is de bezoekers een beeld te schetsen van de, zo stelt Tegenwind, nadelige gevolgen voor deze regio, mocht het windpark er komen. Tevens wordt er ingegaan op de procedures die momenteel lopen en welke mogelijkheden Nederlandse burgers en instanties hebben om hierbij hun bezwaren kenbaar te maken.

Jeroen Boot, secretaris van het burgerinitiatief, over het belang van deze avond: ‘Langzaam dringt het besef over de omvang en impact van het windpark bij de mensen door. Toch bestaat er nog veel onwetendheid en zijn er enkele hardnekkige misverstanden, met name over de inspraakmogelijkheden voor Nederlanders. Op deze avond zullen we in dit soort zaken helderheid brengen.’

Zalencentrum ‘De Sleutel’ is gevestigd aan Bredeweg 71 in Groesbeek (Breedeweg). Aanvang 19.30 uur, zaal open vanaf 19.15 uur.

Dossier windmolenpark Reichswald

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
grensbewoner

ik kom maar accepteren jullie ook tegenwind?
dan bedoel ik tegen jullie eenzijdige invalshoek.
of wordt er weer alleen een onderbuik gevoel gepresenteerd zonder echte harde bewijzen?
ben benieuwd

willie

Ik vrees van niet grensbewoner.

enne Bruukse

Wij willen toch allemaal groene stroom !! of moet het uit een anderen achter tuin komen? ” tegenwind “

Gerrit

Groene stroom bestaat niet.

wpDiscuz