[Foto’s/Video] Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek 2016

GROESBEEK – Dit jaar had de 10e editie van de Nederlandse Wijnfeesten in Groesbeek plaats.


Wijnfeesten Groesbeek 2016. Foto en rechten: Wil Gipman.

Het programma bestond uit een wijnmarkt, wijnworkshops, Wijnvatrollen en een nieuw onderdeel: het Pruuvenement. Dat is een speciaal bereid menu van exquise gerechtjes van alleen typische streekproducten, in combinatie met bijpassende (Groesbeekse) Wijnen.

Moeilijkheden

Het was nog maar de vraag of de 10e editie door zou gaan, na een noodkreet en de daarop volgende bijeenkomst die werd georganiseerd door de gemeente Berg en Dal. Er kwamen nieuwe voorzitters, die vervolgens ook weer zijn opgestapt. Onlangs werd er een waarnemend voorzitter aangesteld.

Foto’s en video’s

Fotograaf Wil Gipman was op de zaterdag aanwezig om foto’s (200!) en video’s te maken. Een gedeelte van de foto’s (60) hebben wij hieronder in één album gezet. Voor het volledige verslag, alle foto’s en alle video’s verwijzen wij u door naar zijn website. Daar staan de foto’s opgedeeld in 7 albums.

Mocht u zelf nog foto’s van de Wijnfeesten met onze bezoekers willen delen dan kunt u mailen naar [email protected].


Bovenstaande foto’s met dank aan Wil Gipman.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s/Video] Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek 2016

Reageren is niet toegestaan.