[Foto’s] Nieuwe BSO in Groesbeek: BSO Zuid

GROESBEEK – Op 1 oktober gaat er een nieuwe Buitenschoolse Opvang (BSO) in Groesbeek van start. De locatie is sportpark Zuid en de BSO krijgt dan ook de bijpassende naam BSO Zuid.


In de bolderkar. Foto en rechten: Jan Peters.

De BSO is bedoeld voor kinderen vanaf groep 3 en heeft een sportief karakter.

Stint

Naast een eigen groepsruimte gaat men gebruik maken van de gymzaal en de sportvelden van sportpark Zuid. De kinderen van basisschool de Breedeweg, de Sieppe en ‘t Vossenhol worden door pedagogisch medewerkers opgehaald met de Stint en naar de BSO gebracht. De Stint is een gemotoriseerde bolderkar waarmee tien kinderen vervoerd kunnen worden.

Open dag op 8 oktober

De officiële opening gaat gepaard met een open dag. Die wordt op zaterdag 8 oktober gehouden. Iedereen is die dag welkom om tussen 15:00 uur en 17:00 uur een kijkje te komen nemen. Tijdens de open dag worden er verschillende activiteiten georganiseerd en ligt er voor alle kinderen een leuk presentje klaar.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.bsozuid.nl voor meer informatie.
BSO Zuid is inmiddels ook actief op Facebook. Klik hier om naar de Facebookpagina te gaan.

Update 16-10-2016:
Vorige week was de open dag en daarbij de opening. Wij hebben daar van Jan Peters eerder al foto’s van gekregen (dank daarvoor, Jan!) en die staan nu hieronder.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] Nieuwe BSO in Groesbeek: BSO Zuid

Reageren is niet toegestaan.