Gemeente wil ideeën over ondersteuning vrijwilligerswerk

GEMEENTE BERG EN DAL – Heeft u ideeën over hoe de gemeente Berg en Dal vrijwilligerswerk kan ondersteunen? Promoten? Of hoe zij verschillende partijen met elkaar in contact kan brengen? Laat het de gemeente weten.

Onze samenleving kan niet zonder vrijwilligers en men wil dat de vrijwilligers zich gesteund voelen en waardering krijgen voor hun werk.

Wilt u helpen?

Heeft u ideeën hoe het anders of beter kan? Neem dan contact op met beleidsmedewerker Jelle Blijham. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (024) 301 35 93. Of stuur een mail naar [email protected].

Wilt u dat de gemeente langskomt?

Medewerkers van de gemeente komen graag een keer bij uw vrijwilligerswerk langs om te zien hoe dat in zijn werk gaat en om in gesprek te gaan over de mooie en lastige kanten van het werk. En met “u” bedoelt de gemeente “iedereen”. Bijvoorbeeld: de voorzitter van de voetbalclub, de vrijwilliger van een bewonersinitiatief, of u als inwoner van de gemeente.

Waaraan heeft u behoefte?

Mensen die zich vrijwillig inzetten voor een sportvereniging, voor de leefbaarheid van de buurt, in de zorg en bij de welzijnsactiviteiten, leveren allemaal een onmisbare bijdrage. “Wij willen ervoor zorgen dat vrijwilligers hun werk kunnen blijven doen, dat verenigingen voldoende vrijwilligers hebben en houden. Dat kan alleen als we weten waar u behoefte aan heeft. Laat u het ons weten?”, schrijft de gemeente.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 september, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Zucht

Die ambtenaar heeft zeker niks te doen. Er zijn al zoveel onderzoeken geweest. Maar ja, als je als ambtenaar dan dingen belooft en de volgende nieuwe ambtenaar weer van niks weet. Dan schiet het ook niet op.

wpDiscuz