Kinderboekenweek 2016

GROESBEEK – Het thema van de Kinderboekenweek (5-15 oktober) is dit jaar: Voor altijd jong!

Bibliotheek_Groesbeek

Lezen en voorlezen gebeurt in grote mate niet alleen door ouders, maar zeker ook door grootouders. Hoog tijd om die oma’s en opa’s eens centraal te stellen tijdens de Kinderboekenweek met als motto: Voor altijd jong!

Boeken over lieve, gekke, chagrijnige, wilde, ondeugende, wijze, grappige, stokoude of juist superenergieke opa’s en oma’s zijn te vinden in boeken, die dan ook volop in de bibliotheek beschikbaar zijn. Gedurende de Kinderboekenweek zijn er ook leuke activiteiten voor kinderen in bibliotheek Groesbeek.

Programma bibliotheek Groesbeek

• Op 5 oktober wordt de Kinderboekenweek om 15.00 uur geopend met een poppenkastvoorstelling van Frank Peters: Opa is de baas! Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De voorstelling begint om 15.00 uur

• Op 12 oktober zijn er 2 kindertheatervoorstellingen van Len Copal: De grootmoeder van…Deze voorstellingen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en beginnen om 15.00 en om 16.00 uur .

• Op 13 oktober kunnen kinderen vanaf 7 jaar komen luisteren naar verhalen van opa’s en oma’s in een leuke afwisselende workshop. De workshop begint om 16.00 uur en duurt tot 17.30 uur.

Kaartjes voor alle activiteiten zijn te koop in de bibliotheek voor € 1,- per stuk. Volwassenen betalen € 2,- Voor alle kinderen zijn er in de Kinderboekenweek ballonnen, kleurplaten, de kinderboekenkrant en een voorleesgids voor ouders. Voor meer informatie: www.bibliotheekgroesbeek.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kinderboekenweek 2016

Reageren is niet toegestaan.