Hans Peters (Sociaal Groesbeek) in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Zondag 9 oktober is gemeenteraadslid Hans Peters (Sociaal Groesbeek, SG) te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein. De afgelopen maanden zijn al meer gemeenteraadsleden uitgenodigd om eens te praten over hun ervaring na twee jaar nieuwe Berg en Dalse gemeenteraad. Een tussenevaluatie.

Nu dus Hans Peters. Er zal gesproken worden over de actuele politiek, over onderwerpen waar de gemeenteraad mee bezig is en waar de burger wellicht nog niet van op de hoogte is. Hoe het op dit moment gaat met SG, opgenomen in een raad van 23 mensen. Gaat Hans in 2018 verder en worden nu al voorbereidingen getroffen? Gaat de partij dan Sociaal Berg en Dal heten?

U kunt het te weten komen als u zondag luistert van 13.00 uur tot 14.00 uur of de hele week erna via uitzending gemist van deze omroep. Zondag 23 oktober komt GroenLinks aan bod.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jp Smits

Ja een sociaal bewogen man en dat zouden er meer moeten zijn

Garby

Een man die omroep B&D verguist,ben benieuwd en ga graag luisteren naar deze uitzending. Ben tevens benieuwd naar Hans zijn woordkeuze en zijn vocabulaire vaardigheden.

Kiezer 2014

Wat is bereikt uit het verkiezingsprogramma van de derde partij van 2014?

Army

Hans speelt voor piraatje samen met de persoon wie met fikse heibel vertrok bij, toe nog, omroep Groesbeek. Beetje raar dat hij een platform krijgt bij de concurrent.

wpDiscuz