Kaartverkoop ‘Lekker Lache’ 2016 gestart

GROESBEEK – Zaterdag 5 november wordt het weer heerlijk lachen in Zaal Verhoeven aan de Pompweg in Groesbeek.


Foto en rechten: CV De Knoerissen Uden.

De allerbeste tonpraters zullen weer op het Groesbeekse podium verschijnen. Hans Verhoeven pakt weer eens flink uit met de absolute top uit het tonpraters wereld.

Kitty Goverde

Terug na enige tijd op het Groesbeekse podium is Kitty Goverde (zie foto). Kitty staat bekend als een pittig vrouwtje dat haar mannetje staat in de ton. Inmiddels heeft ze een prijzenkast met alle belangrijke prijzen. Met haar man Sjef zit ze als ‘Tulpentrut’ in de kaas en tulpenhandel en verhaalt heerlijk over haar hachelijke avonturen.

Andy Marcelissen

Andy Marcelissen werd landelijk ontdekt door Kluun en deze nam hem mee naar Lowlands en Mystery Land. In het Nightwriters cafe stond hij ineens tussen Saskia Noort, Herman Koch, Susan Smit en Nico Dijkshoorn. Maarten Spanjer stimuleerde hem een gedichten bundel uit te brengen en momenteel liggen er al vier bundels in de winkels: Een 10 Voor Spelling, Van Alles En Nog Niks, Ik ben een humordenaar en Ik hoor erbij. Momenteel staat Andy ook nog in de theaters met zijn voorstelling ‘Verstand Op Nul’. Het is bijzonder dat Andy Lekker Lache in Groesbeek op zijn agenda heeft staan gezien zijn data in de uitverkochte theaters.

Berry Knapen

Berry Knapen is één van de absolute toppers van de avond. Recordhouder met 6 titels van Brabantse kampioen, en winnaar van vele, bijna alle andere prijzen. Na zijn buuts ‘d’n ouwe van Deurse’, ‘Prins Willem Alexander’ en de konijnenfokker vroeg iedereen zich af op hij dat niveau kon evenaren. Met zijn nieuwe act als ‘Ambtenaar van de burgelijke stand’ overtrof hij zichzelf. We zijn benieuwd waar hij dit jaar weer mee komt.

Andrew Helder

Andrew Helder voor het eerst op het podium bij Lekker Lache. Natuurlijk mogen Groesbeekse tonpraters niet ontbreken bij Lekker Lache. Al vele jaren stond mede initiator Rob van Elst als vaste waarde op het programma, maar een talent als Andrew hoort gewoon op dit Groesbeekse tonpraters toneel. Hij kan kiezen uit verschillende alter ego’s en iedereen is benieuwd naar zijn optreden.

Brekelmans en Eijkemans

Ton Brekelmans uit Udenhout kom je tegen in de meest overtrokken kostuums als het gaat om duidelijk te maken om wat voor typetje het gaat. Bekende creaties zijn ‘Toontje Snotpin’ en ‘De Schonste Baby van Brabant’. Hans Eijkemans is een klassieker, eentje van het zuiverste ras, goed verhaal, veel contact met het publiek en nooit kwetsend.

Kaarten zijn in de voorverkoop bij De VVV in Groesbeek aan het dorpsplein. Voor groepen van minimaal 8 personen kunt u kaarten en plaatsen reserveren via [email protected]. Kijk voor het hele programma op: www.zaalverhoevengroesbeek.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kaartverkoop ‘Lekker Lache’ 2016 gestart

Reageren is niet toegestaan.