Bluesmoose cafe: Meena Cryle & The Chris Fillmore band

GROESBEEK – Op woensdag 12 oktober is Meena Cryle in Groesbeek om opnames te maken bij het bekende bluesradioprogramma, Bluesmoose.


Meena Cryle. Foto en rechten: Walter van Heuckelom.

De Oostenrijkse Meena Cryle speelt sinds haar vijftiende al samen met gitarist Chris Fillmore. Het pure enthousiasme spat er nog steeds vanaf en is intussen kenmerkend te noemen voor de band. Fillmore wordt door kenners geprezen om zijn technisch sterke gitaarspel waar Elvis Presley, Stevie Ray Vaughan en John Lee Hooker in doorklinken.

Cryle kan met haar soulstem alle kanten op. De vergelijking met Beth Hart of Dana Fuchs is niet voor niets al eens gemaakt. De soulmates beloven een avond vol gospel, soul, rock&roll en blues!

Bluesmoose cafe opnames zijn in Cafe Bar De Comm op de dorpsstraat 12 in Groesbeek. Aanvang is stipt 20:00 uur en einde om 22:00 uur, en entree is gratis, echter vol = vol.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Bluesmoose cafe: Meena Cryle & The Chris Fillmore band

Reageren is niet toegestaan.