Life’s Electric 16 oktober in De Comm Groesbeek

GROESBEEK – Cafe Bar De Comm heeft een neusje voor aanstormende talenten, zo ook nu weer.

Rotterdamers

Life’s Electric is een Nederlandse Rockband met een enorme liefde voor Amerikaanse bands als The Used, Foo Fighters en Soundgarden. De Rotterdamse rockers staan garant voor een strakke show vol zware riffs waarbij de hooks en melodieën je kop in worden geramd.

Kettingreactie

Na de release van de unaniem geprezen EP ‘’ Catalyst’’ en een videoclip die meer dan 30.000 keer is bekeken op YouTube is Life’s Electric geen onbekende meer in het Nederlandse Rockcircuit. In maart 2016 veroorzaakten de drie aftershows van Muse bij Club Ziggo en onlangs nog bij Nikkelback, een kettingreactie. De band werd meermaals gedraaid op Nationale radio (3FM) en kwamen er niets dan positieve reacties over het live optreden bij DitIsDomien. De video van dit optreden werd meer dan 80 000 keer bekeken op dumpert en alsof dat nog niet genoeg was werd Life’s Electric bestempeld als 3FM Serious Talent.

Kortom, deze band mag je niet missen, en is te bewonderen in Cafe Bar De Comm aan de Dorpsstraat 12 te Groesbeek. Cafe is open om 15:00 uur aanvang optreden rond de klok van 17:30 uur einde is tot het is afgelopen. Entree is € 5,-.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
deciebiel

Als geluid maar niet te hard gaat

wpDiscuz