“Loket Duurzaam Wonen Plus” in gemeentehuis

GEMEENTE BERG EN DAL – Wilt u weten hoe u uw huis energiezuiniger kunt maken? Dan kunt u vanaf nu terecht bij het Loket Duurzaam Wonen Plus.

Energieloket / Loket Duurzaam Wonen

Het zogeheten “Energieloket” in de gemeente Berg en Dal is gevestigd in het gemeentehuis aan de Dorpsplein in Groesbeek. Inwoners kunnen daar op dinsdagmiddag van 13:30 uur tot 17:00 uur terecht. In Nijmegen bestond het loket al, in zes andere gemeenten is het nieuw.

Meer loketten

Inwoners van de gemeente Berg en Dal kunnen niet alleen in het gemeentehuis in Groesbeek terecht. Loket Duurzaam Wonen Plus betreft een samenwerking van meerdere gemeenten in de regio. Mocht u toevallig in de buurt zijn kunt u ook in Druten, Beuningen, Mook, Nijmegen, Malden en Wijchen terecht. De inloopdata zijn per loket wel verschillend. Kijk daarom op www.duurzaamwonenplus.nl voor meer info.

Gratis

Het loket is er voor mensen die hun huis mooier, comfortabeler en energiezuiniger willen maken. Het loket geeft gratis onafhankelijk en persoonlijk advies, informatie over duurzame maatregelen én financieringsmogelijkheden. Ook kunnen inwoners eenvoudig in contact komen met gespecialiseerde lokale bedrijven die de duurzame maatregelen uitvoeren

Onafhankelijk

Loket Duurzaam Wonen Plus is een initiatief van zeven gemeenten uit de regio: Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen. Inwoners kunnen het loket in hun eigen gemeente bezoeken of surfen naar het digitale loket www.duurzaamwonenplus.nl.

Subsidie isolatie koophuis

Heeft u een koopwoning waarin u zelf woont? Dan kunt u sinds 15 september 2016 subsidie aanvragen voor de isolatie van uw huis. Van de kosten kunt u ongeveer tot 20% terugkrijgen. Ook een Vereniging van Eigenaren (VVE) kan subsidie krijgen. Het Loket Duurzaam Wonen Plus geeft u gratis advies over deze én andere regelingen.

Meer info

Als u vragen heeft over de aanschaf van zonnepanelen bijvoorbeeld. Of over het isoleren van uw huis. Wilt u meer weten of een afspraak maken met een adviseur? Kijk dan op de eerder genoemde website. Voor vragen kunt u mailen naar [email protected].

Bron: gemeente Berg en Dal, DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on “Loket Duurzaam Wonen Plus” in gemeentehuis

Reageren is niet toegestaan.