Jubileum Heemkundekring Groesbeek

GROESBEEK – Na een start als historische werkgroep Heemkundekring Groesbeek in het najaar van 1973, werd eind 1976 de vereniging Heemkundekring Groesbeek officieel opgericht.

Bij dat verenigingsjubileum zal op zaterdagmiddag 19 november a.s. in de grote zaal van cultureel centrum “De Mallemolen” aan de Kloosterstraat te Groesbeek feestelijk worden stilgestaan. Op die middag is iedereen die Groesbeek en de historie daarvan een warm hart toedraagt van harte welkom om het jubileum mee te vieren!

De zaal is open vanaf 14.00 uur. De middag start met een boeken/foto/CD-markt met aansprekende PowerPointpresentaties over de historie van Groesbeek. Omstreeks 14.30 zijn er enkele sprekers aan het woord. Vanaf circa 15.00 tot 16.00 uur wordt er een kennisquiz gehouden met een aantal panels over de geschiedenis van Groesbeek. De middag wordt in informele sfeer afgesloten en is er weer gelegenheid om de “markt” te bezoeken.

Wilt u intussen meer weten over de Heemkundekring Groesbeek en haar activiteiten tot nu toe en wellicht zelfs lid worden van onze vereniging, dan vindt u op de website heemkundekringgroesbeek.nl daarover volop informatie.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Jubileum Heemkundekring Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.