Fanfare Wilhelmina zoekt ruimte voor rommelmarkt

GROESBEEK – Ruim 10 jaar stalt Fanfare Wilhelmina 2x per jaar haar koopwaar uit in het voormalige pand van “Hofei” aan de Cranenburgsestraat.

Nieuwe plek nodig

“Elke keer worden we bijzonder hartelijk ontvangen door gastheer Harold Bons, die deze locatie kosteloos beschikbaar stelt. Wij zijn hier enorm dankbaar voor!”, laat de fanfare weten. Door de bouwplannen op de Horst is Fanfare Wilhelmina echter genoodzaakt om een andere plek te vinden waar alle curiosa voor het winkelend publiek tweemaal per jaar verkocht kan worden.

Tips zijn welkom!

Vrijwilligers van de fanfare zijn momenteel actief met het vinden van een nieuw onderkomen. Op welke plek de rommelmarkt vanaf 2018 gehouden kan worden, is momenteel nog de vraag. Alle tips hiervoor zijn echter zeer welkom! Heeft u, of kent u iemand die een ruimte heeft om de spullen uit te stallen, inclusief toiletten, water en elektriciteit? Heeft u tips of idee├źn? Laat het weten!

Rommelmarkt graag voortzetten

Fanfare Wilhelmina streeft ernaar om de rommelmarkt voort te kunnen zetten. Alle opbrengsten van de tweejaarlijkse rommelmarkt gaan naar de jeugdopleidingen en instrumenten van Fanfare Wilhelmina en is zonder de vele vrijwilligers en een geschikte locatie niet mogelijk.

Neem contact op met Pelle Gerrits via het mailadres: [email protected], voor vragen en tips. Eventuele vergoedingen in overleg.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
R. Ommel

In het centrum staan panden genoeg leeg.

wpDiscuz