Uitwisselingsconcert bij Fanfare Wilhelmina

GROESBEEK – Op zaterdag 22 oktober kunnen alle muziekliefhebbers terecht bij Fanfare Wilhelmina. Een bomvolle gezellige muzikale avond staat op het programma, georganiseerd door Fanfare Wilhelmina.


De fanfare in actie tijdens het jubileum van Jan van Gestel. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Fanfare Wilhelmina verwelkomt die avond harmonie KNA uit Beek Ubbergen onder leiding van Leo van Zantvoort, én het Nijmeegs Amusements Orkest onder leiding van Louis van de Waarsenburg. Vanaf 19.30 uur is de zaal geopend aan de Kloosterstraat 7 in Groesbeek.

De organiserende fanfare zal het spits afbijten, waarna u vervolgens kunt genieten van een gevarieerd programma van harmonie KNA uit Beek Ubbergen. Rond de klok van 22.00 uur kan er een dansje gewaagd worden tijdens een swingend optreden van het Nijmeegs Amusements Orkest.

Een gezellige avond met veel muziek, een hapje en een drankje. De entree is gratis. U komt toch ook aanstaande zaterdagavond?

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Uitwisselingsconcert bij Fanfare Wilhelmina

Reageren is niet toegestaan.