Bespaar energie, win €5.000 voor een Klimaatstraatfeest

GEMEENTE BERG EN DAL – Kom op 25 oktober naar de markt in Groesbeek en ontvang een handige douchewekker!

Klimaatstraatfeest_logo_2017-DGB

Het Klimaatstraatfeest is een landelijke energiebesparingswedstrijd. Het werkt heel simpel. U verdient klimaatpunten door met zoveel mogelijk mensen energie te besparen. Dat kan bijvoorbeeld met uw buren, maar ook met uw sportclub, vereniging of familie. De groep die aan het einde van de competitie de meeste punten heeft gescoord wint een fantastisch feest. Doet u mee?

Omdat de gemeente Berg en Dal partner is van het HIER Klimaatstraatfeest starten deelnemers uit onze gemeente de wedstrijd met 1.000 bonuspunten.

Hoe werkt het?

Als u zich aanmeldt krijgt toegang tot de website www.klimaatstraatfeest.nl. Hier staan meer dan honderd energiebesparende acties die u kunt uitvoeren. Van het indraaien van een LED lamp en het plakken van een tochtstrip tot het opvragen van een offerte voor isolatiemaatregelen of het plaatsen van zonnepanelen. Het Klimaatstraatfeest start op dinsdagochtend 25 oktober officieel op de markt in Groesbeek. Komt u ook? Dan ontvangt u een handige douchewekker. De wedstrijd loopt tot en met 31 maart 2017.

Wat kunt u winnen?

Er zijn twee competities naast elkaar; de burencompetitie en de groepencompetitie. De eerste prijs van beide wedstrijden is een straatfeest ter waarde van € 5.000, tweede prijs ter waarde van € 2.000 en de derde ter waarde van € 1.000. Dat is de moeite waard toch?

Op zaterdag 15 april 2017 worden de winnaars op feestelijke wijze bekend gemaakt.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Bespaar energie, win €5.000 voor een Klimaatstraatfeest

Reageren is niet toegestaan.