Gezondheidsenquête GGD: Hoe gaat het met u?

GEMEENTE BERG EN DAL – Afgelopen weekend viel er bij 45.000 volwassenen (19+) in de regio Gelderland-Zuid een gezondheidsenquête op de deurmat. Heeft u de enquête ontvangen? Dan hopen we dat u die invult.

GGD_Gelderland_Zuid-DGB

Invullen

Invullen kan digitaal of op papier. Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe meer inzicht wij krijgen in de wensen die er leven in uw gemeente. En hoe beter uw gemeente gezonde activiteiten kan organiseren die bij u passen.

Ga er even voor zitten

Het invullen van de enquête kost u ongeveer een half uur. Onder de respondenten wordt er een I-pad, wellnessweekend en enkele festivalkaarten verloot.

Heeft u nog vragen?

Mail vragen naar het onderzoeksteam: [email protected]. Zij beantwoorden uw vraag uiterlijk binnen 5 werkdagen. Op de website van de GGD is meer informatie te lezen: www.ggdgelderlandzuid.nl.

Willekeurige selectie

De GGD organiseert dit grote gezondheidsonderzoek om de vier jaar in opdracht van de gemeenten in Gelderland-Zuid. Inwoners die de enquête ontvangen, zijn door het CBS willekeurig geselecteerd.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Gezondheidsenquête GGD: Hoe gaat het met u?

Reageren is niet toegestaan.