The Detonics in Bluesmoose Cafe

GROESBEEK – Niemand minder dan de band The Detonics, de winnaar van de Dutch Blues Foundation 2016, komt naar Groesbeek om opnames te maken voor het bekende blues radioprogramma Bluesmoose.

De band beschrijft zichzelf als volgt; Not for Pussies. Als Detonics speelt ontstaat er beweging. Zelfs de ferventste bankhanger kan de energieke 50-er jaren West Coast blues niet weerstaan. De naam Detonics verwijst naar het compacte 1911-style pistool dat eertijds door veel vrouwen ter bescherming in duistere gokhallen, onopvallend tussen de jarretels werd gestoken. Een staaltje van vroege creativiteit die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert.

Een betere omschrijving van deze band is er niet te geven. Creatieve, explosieve muziek zonder te veel in te boeten op de originele 50-er jaren West Coast sound. Op woensdag 2 november kun je de opnames bijwonen in Cafe Bar De Comm aan de Dorpsstraat 12 te Groesbeek.

Deze opnames beginnen om 20:00 uur en eindigen om 22:00 uur. Entree is gratis.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on The Detonics in Bluesmoose Cafe

Reageren is niet toegestaan.