Muzikale feestavond mantelzorgers Berg en Dal

GROESBEEK – Zorgt u langdurig en onbetaald voor iemand uit de gemeente Berg en Dal? Dan bent u dinsdag 15 november welkom in de Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek.

Mantelzorg_Berg_en_Dal-DGB

U krijgt daar een avondje uit, met muziek, smakelijke hapjes en drankjes. Een kosteloos en kostelijk feestje, speciaal voor u!

Mantelzorgen

Wanneer u zorgt voor iemand uit uw omgeving die ziek is of een handicap heeft, dan noemen we dat mantelzorgen. U kiest er niet voor om voor iemand te gaan zorgen, zoals vrijwilligers doen, maar u krijgt ermee te maken doordat een persoon met wie u een emotionele band heeft (ineens) hulpbehoevend is of wordt.

Gezellig genieten

Jaarlijks is er een dag in november om mantelzorgers in het zonnetje te zetten en ze te bedanken voor hun inzet. De landelijke Dag van de mantelzorg is in 2016 op 10 november. In de gemeente Berg en Dal vieren we deze op dinsdag 15 november. De vrijwilligers van Mantelzorg Berg en Dal hebben een ontspannen, gezellige en kosteloze avond georganiseerd. Dit jaar kunt u genieten van Iers-, Engels- en Nederlandstalige muziek en natuurlijk komt de inwendige mens aan bod, met een drankje en hapje.

Wethouder Sjaak Thijssen -zelf ook bekend met mantelzorgen- doet een openingswoordje. Alle mantelzorgers uit de gemeente Berg en Dal zijn welkom op deze avond en neemt u gerust iemand mee.

Aanmelden

We zien u graag op dinsdag 15 november in de Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek. Tijdstip: 20.00 – 22.30 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. U kunt zich aanmelden tot 11 november per e-mail: [email protected]. Bellen kan ook: 085-0406066 (Forte Welzijn) of 0481-431105 (Thea de Wijse). Wilt u dan doorgeven met hoeveel personen u komt? Indien nodig, is vervoer mogelijk, vanuit alle kernen. Dat kunt u aangeven als u zich opgeeft.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Muzikale feestavond mantelzorgers Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.