Kaf van het Koren Sing & Swing Smartlappenfestival 2016

GROESBEEK – Zondag 13 november treden vanaf 13:00 uur 10 Smartlappenkoren uit het hele land in De Linde tegen elkaar in het strijdperk.

Elk koor treedt twee keer een half uur op. Een keer in de Tuinzaal om het echie (jurering) en één keer in de Nachtwacht voor de gezelligheid. De smartlappenkoren dragen alleszeggende namen als De Noorderdiva’s, De Waalzangers, De Begonias, Edense kreten, Ochaarm, Nijmeegs smartlappenkoor, Die Schlagerfreunde, t Akkoordje, t Kan wel Leije en de Wardedo’s.

Totdat juryvoorzitter Wim Bakker de winnaars bekend maakt, gaan alle gasten een uurtje ‘los’ op swingende muziek van de dj in Studio 24. De entree is gratis. Kom gezellig kijken en meezingen op deze sfeervolle zondagmiddag!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Theo Vlamings

Wij als liedertafel ‘t Akkoordje hebben met plezier deelgenomen aan jullie festival, maar al die reacties van toeschouwers en jury etc. over ons koor dat het zo geweldig was en dat was ook te merken want als we zongen was het stil en dat kon je bij vele koren niet zeggen, zo hadden onze leden verwacht toch in de prijzen te vallen maar helaas en dat viel zo tegen dat ik denk dat er volgend jaar zeker geen animo meer voor is om weer te komen.

wpDiscuz