[Foto’s] Onderscheiding voor 3 Groesbeekse brandweerlieden

GROESBEEK – Burgemeester Slinkman van de gemeente Berg en Dal reikte vrijdagavond drie Koninklijke Onderscheidingen uit in de brandweerkazerne in Groesbeek.


Paul van Ooijen, John Jacobs en Theo Klösters kregen zojuist een Koninklijke Onderscheiding. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De heren John Jacobs, Paul van Ooijen, en Theo Klösters (allen uit Groesbeek) zijn afgelopen vrijdag gedecoreerd als lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij zijn sinds 1981, 1982 en 1985 lid van de vrijwillige brandweer in Groesbeek.

Deze vrijwilligers hebben zich geruime tijd (samen 100 jaar) ten bate van de samenleving ingespannen. Hiermee hebben zij een langdurige bijdrage geleverd aan de openbare veiligheid in Groesbeek en in de regio.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk Peters

John, Theo en Paul van harte gefeliciteerd met jullie onderscheiding.
Oud collega Henk Peters ( hop)

Twan Schoenmakers

Proficiat 👍👍

dinie hendrlks

hartelijk gefeliciteerd met deze onderscheiding.
goed dat de samenleving op deze manier een waardering kan uitspreken voor het dag en nacht klaarstaan.

Jan Norp

Heren, bedankt voor jullie inzet voor ons ook wanneer het moeilijk was. Het klinkt misschien raar voor een brandweer man, maar sommige gebeurtenissen gaan niet in je koude kleren zitten. Jullie onderscheiding is terecht verleend,

wpDiscuz