Nederland Leest 2016

GROESBEEK – Eén maand, één thema, drie boeken. Van 1 tot en met 30 november 2016 vindt de campagne Nederland Leest plaats. Ook dit jaar geeft de Bibliotheek weer een boek cadeau aan haar leden.

nederland_leest-dgb

Nederland Leest zet na tien succesvolle edities niet meer één boek centraal, maar een thema. In 2016 is het thema: democratie. De campagne wil Nederland niet alleen aan het lezen zetten, maar ook aan het debatteren. Want de openbare bibliotheek is tegenwoordig ook een centrum voor ontmoeting en debat.

Bibliotheekleden kunnen na het geven van hun mening over het functioneren van de lokale democratie kiezen uit drie boeken:
– Heer van de vliegen van William Golding
– Liefde en schaduw van Isabel Allende
– Morten van Anna Levander

Tijdens Nederland Leest kunnen volwassen leden van de bibliotheek gratis één exemplaar in hun eigen vestiging afhalen. Uiteraard zolang de voorraad strekt. U kunt kiezen uit een geheide klassieker; een mooi liefdesverhaal of een lekkere thriller. Voor ieder wat wils!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Nederland Leest 2016

Reageren is niet toegestaan.