Nieuw beleid: subsidie aanvragen voor 2017

De gemeenteraad heeft op 20 oktober het nieuwe subsidie- en accommodatiebeleid van de gemeente Berg en Dal vastgesteld.

Wilt u subsidie aanvragen voor het jaar 2017? Dat kan met het aanvraagformulier. Veel organisaties hebben inmiddels een e-mail gekregen met het aanvraagformulier.

Formulier niet ontvangen?

Heeft u het aanvraagformulier niet ontvangen? U vindt het op de website van de gemeente over subsidie- en accommodatiebeleid. We kunnen het formulier ook opsturen. Hiervoor kunt u bellen naar 14024 en vragen naar Annemarie Groenhuis of Dini Roersch of e-mailen naar [email protected]. Zij geven u ook graag meer informatie.

Nieuw beleid

Tegelijk met het nieuwe subsidie- en accommodatiebeleid zijn ook een nieuwe algemene subsidieverordening en diverse nadere regelingen vastgesteld. In de verordening en de nadere regelingen staat waar u aan moet voldoen om subsidie voor het jaar 2017 te kunnen aanvragen.

U vindt het nieuwe beleid, de verordening, de nadere regelingen en de toelichtingen daarop ook op de speciale website van de gemeente.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Nieuw beleid: subsidie aanvragen voor 2017

Reageren is niet toegestaan.