Smulders en Van Altena in De Mallemolen

GROESBEEK – Vrijdag 25 november spelen Dick van Altena en Marcel Smulders voor de derde keer in de theaterzaal van cultureel centrum De Mallemolen in Groesbeek.

Dick heeft ondanks zijn 30e cd-album uitbracht getiteld “Golden Liesjes”. Dit is inmiddels zijn 7e dialect album. Marcel maakt naast zijn solo-optredens als zanger-gitarist ook deel van de country band Savannah, welke al sinds 1986 aan de Europese top staat.

Dick van Altena was in april 2014 nog een uur lang te gast in het RTL7 programma “Derksen on the Road”, waarin Johan Derksen hem betitelde als Nederlands beste Country Singer-Songwriter. Het duo brengt in De Mallemolen een programma van (h)eerlijke country covers en nieuwe eigen songs. Kortom het wordt voor de liefhebbers een heerlijk avondje genieten van countrymuziek.

Aanvang 20.30 uur – toegangsprijs € 7,50. Kaarten zijn verkrijgbaar aan onze kassa of te reserveren. Meer informatie vindt u op onze website: www.mallemolengroesbeek.nl

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Smulders en Van Altena in De Mallemolen

Reageren is niet toegestaan.