Sinterklaas en DJ Ricardo – De Sint TV Show

GROESBEEK – Sinterklaas heeft Ricardo en zijn twee TV-Pieten op pad gestuurd om voor zijn favoriete tv-programma echte live uitzendingen te maken in Nederland!

Een splinternieuw interactief podiumprogramma waarin Ricardo en zijn pieten alle kinderen op een ongedwongen manier laten dansen, zingen, springen en betrekken bij de spelonderdelen van deze tv-show.

De regie ligt volledig in handen van de kinderen! De grote Sinterklaas doordraai show, de Sinterklaas Quiz en de grote danswedstrijd zijn slechts enkele onderdelen van deze geweldige liveshow. Al jaren is Ricardo actief als Kids Deejay en presentator op kleine en grote kids evenementen. De TV Sint Show is een super leuk en modern programma waarbij de kinderen gegarandeerd niet stil zullen zitten.

Na drie kwartier show zal Ricardo samen met de kinderen Sinterklaas en zijn twee Zwarte Pieten binnenhalen. Hij zal de Sint welkom heten op het feest en daarna naar de achtergrond verdwijnen zodat alle aandacht naar Sinterklaas gaat. Sinterklaas neemt het stokje dan van Ricardo over.

Info

Wie: Sinterklaas en DJ Ricardo – De Sint TV Show
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode, Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: Woensdag 23 november 2016
Aanvang: 14.30 uur, zaal open vanaf 14.00 uur
Kaarten : € 7,50
Voorstelling: Kindervoorstelling

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Sinterklaas en DJ Ricardo – De Sint TV Show

Reageren is niet toegestaan.