[Video] Jong en oud in Groesbeek danst voor buurt

GROESBEEK – Op woensdag 30 november om 11.30 uur presenteren kinderen van basisschool Op de Heuvel en senioren uit Groesbeek wat zij samen hebben gedaan met dans en muziek in het project Factor 80*10*60.

Buurtbewoners zijn van harte welkom. Na afloop kunt u nagenieten met een broodje en koffie.

Ontmoeting en leren

30 november is voor de ouderen en kinderen uit Groesbeek een spannende dag. Dan laten zij aan publiek zien wat zij de afgelopen vijf weken samen hebben gedaan bij het project Factor 80*10*60. Onder begeleiding van Paula Walta van Danstheater Telder leerden zij elkaars dansstijlen kennen en leerden zij van elkaar. Centraal stond de persoonlijke ontmoeting. Een ervaring die niemand had willen missen. Het publiek krijgt een inkijkje in de samenwerking en inspiratie van de ontmoeting tussen de generaties.

Vervolg

Begin 2017 komt er een vervolg van het project met een nieuwe invulling. Voor inwoners vanaf 60 jaar uit Groesbeek is 30 november een mogelijkheid om daarover informatie te krijgen of zich al voor 2017 aan te melden. Iedereen kan meedoen.

Programma en locatie

Vanaf 11.30 laten jong en oud zien wat zij samen hebben gedaan. Aansluitend zijn er voor de bezoekers lekkere broodjes en koffie. De presentatie vindt plaats in het Voorzieningenhart, Ericastraat 39, 6561 VX Groesbeek. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Video] Jong en oud in Groesbeek danst voor buurt

Reageren is niet toegestaan.