Leren zingen bij Zangwerkplaats Groesbeek

GROESBEEK – Jongeren van 9 tot en met 21 jaar kunnen vanaf januari hun zangkunsten vertonen bij De Zangwerkplaats in Groesbeek.

de_zangwerkplaats_groesbeek_flyer-dgb

Zing jij stiekem onder de douche en droom je van een optreden op een echt podium? Wil je liedjes zingen van het Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen of gewoon nummers uit de Top-40? Dan kan de nieuwe Zangwerkplaats uitkomst bieden.

9 t/m 12 jaar:
Deze groep houdt zich bezig met het zingen van nummers van onder andere het Junior Songfestival en Kinderen voor Kinderen. Tijdens de lessen wordt er op een speelse manier aandacht besteed aan een goede houding, adem- en stemtechniek, expressie, presentatie, inlevingsvermogen en muzikaliteit.

12 t/m 16 en 16 t/m 21
Deze beide leeftijdsgroepen zullen voornamelijk eigentijdse Nederlands en Engelstalige nummers uit de Top 40 in het repertoire hebben.

Info

Voor alle groepen geldt dat de lessen vanaf januari starten en in juni eindigen. De 21 gegeven lessen worden op de woensdagen gegeven, duren ieder een uur tot 1,5 uur en kosten in totaal € 75,- (€ 100,- voor de 16+ groep). De leslocatie is basisschool ‘t Vossenhol in Groesbeek. De lestijd is afhankelijk van de leeftijdsgroep.

Meer info is te vinden via dezangwerkplaats.nl en op te vragen via [email protected].

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Leren zingen bij Zangwerkplaats Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.