Redhouse Rock terug van weggeweest

GROESBEEK-DE HORST – Na een onderbreking van een aantal jaren zal op zaterdag 3 december weer Redhouse Rock worden gehouden, de jaarlijkse rockavond van de Groesbeekse repetitieruimte Redhouse.

Dark Rose, Nameless en Soylent Green

Van de vele bands die in Redhouse oefenen zullen er drie gaan optreden, te weten: Dark Rose, Nameless en Soylent Green. De optredens zijn in de grote zaal van gebouw De Slenk dat – niet toevallig – grenst aan Redhouse en dat een uitstekende akoestiek en dito podium heeft.

De bands

Dark Rose is de band rond zangeres en spring-in-het-veld Carla Duret; hun repertoire bestaat uit klassieke rocknummers die met veel emotie en inzet worden gebracht. Nameless is een grote band van maar liefst zes personen (twee zangeressen); een band die er echt uitspringt en dat niet alleen door de excentrieke bassist Struik. Tenslotte de bluesrockband Soylent Green, een 5 mans band die voortgekomen is uit de toenmalige 80’er jaren band Born Blind.

Pauzes

In de pauzes hoef je je niet te vervelen want dan speelt zangeres-gitariste Lara in het cafégedeelte. Haar warme stem en fingerpickingstyle zorgen voor een mooie onderbreking van de veel hardere rockbands.

Het belooft een afwisselende en gezellige avond te worden waarmee tevens een oude rocktraditie in ere is hersteld.

Waar : De Slenk, Reestraat 2, Groesbeek/De Horst
Wanneer : Zaterdag 3 december as.
Aanvang : 20.00 uur
Entree : 6,- euro (incl. 2 consumpties)

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Redhouse Rock terug van weggeweest

Reageren is niet toegestaan.