Hennie Eikholt in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Zondag 20 november is gemeenteraadslid Hennie Eikholt (fractievoorzitter Groesbeekse Volkspartij, GVP) te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.

De afgelopen maanden zijn al meer gemeenteraadsleden uitgenodigd om eens te praten over hun ervaring na twee jaar nieuwe Berg en Dalse gemeenteraad. Een tussenevaluatie. Nu dus Hennie Eikholt.

Er zal gesproken worden over de actuele politiek, over onderwerpen waar de gemeenteraad mee bezig is en waar de burger wellicht nog niet van op de hoogte is. Hoe het op dit moment gaat met GVP, opgenomen in een raad van 23 mensen. Gaat de gast in 2018 verder en worden nu al voorbereidingen getroffen? Gaat de partij dan nog GVP heten?

U kunt het te weten komen als u zondag luistert van 13.00 uur tot 14.00 uur en/of vier weken erna via uitzending gemist van deze omroep. Zondag 27 november is (natuurlijk weer) sinterklaas te gast!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

De stekker er maar uit halen dan brrr GVP !!!

wpDiscuz