Man (94) overleden na ongeval in Groesbeek

GROESBEEK – Na een ongeval op de Hoge Horst in Groesbeek is een hoogbejaarde man overleden. De man reed donderdag 17 november op zijn fiets toen hij in aanrijding kwam met een auto.

Politie_logo_2015-DGB

Het slachtoffer is een 94-jarige man uit Groesbeek. Hij werd donderdag voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Daar is de man in de nacht van vrijdag op zaterdag in het ziekenhuis overleden. Uit onderzoek blijkt dat hij bezweken is aan de gevolgen van het ongeval.

De auto die betrokken was, werd bestuurd door een 24-jarige man uit Groesbeek. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Bron: Politie.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
bewoner hoge horst

Hiel triest om als 94 jarige die dus nog zo vitaal was om te kunnen fietsen zo te overlijden. Ik weet de toedracht niet, maar er wordt hier op de hoge horst zeer hard gereden. Zeker in de 30 km zone. Zowel brommers als auto`s die van de Horst komen knallen hier met hoge snelheden het 30 km gebied binnen. Hopelijk gaat de politie hier een keer snelheidsmetingen uitvoeren. Ik wens de nabestaande veel sterkte

Mariette

O wat erg, ik zag hem vaak fietsen zo vitaal heel veel sterkte voor de na bestaande!

Heel triest dit. Volgens mij kwam deze meneer dagelijks op zijn fietsje hier voorbij. Sterkte voor de nabestaanden.

Linda

Wat ontzettend triest, om zo aan je einde te komen. Zo vitaal, elke dag zwemmen en fietsen, en dat op 94 jarige leeftijd! Lieve meneer, ik heb veel baantjes met U getrokken in het zwembad, wat vind ik dit erg. Veel sterkte voor de familie, we zullen U missen in de Lubert.

wpDiscuz