Presentatie CD-album Alfred Arts

GROESBEEK – Op vrijdag 9 december presenteert de Groesbeekse zanger Alfred Arts zijn eerste cd-album met als titel “Een keer nog gelukkig zijn”.

alfred_arts_album-dgb

Het bijzondere aan dit album is dat de liedjes die erop staan, die ooit gezongen zijn door “zijn” Groesbeekse idolen, waaronder The Sunstreams, The Sunshines, The Belcanto’s en andere bekende muziekgroepen en artiesten uit het muziekdorp Groesbeek.

Piratenzender

Liedjes als “Aan de grens van de Duitse Heuvelen”, “Da unten im tale”, “Moeder mag ik trouwen gaan” en vele andere hits zijn door Alfred zelf samengesteld en op zijn “eigen wijze” op cd gezet. Hij heeft gekozen voor die liedjes omdat hij in de jaren ’70 en ’80 als kleine jongen thuis in “Het Vilje” altijd meezong. In huize “Arts” stond de gehele dag de piratenzender aan. Het album bevat 15 liedjes waaronder 3 medleys. Als bonustrack is er een landelijke hit van The Belcanto’s uit 1981, met als titel “De Kinderen” opgenomen. Dit nummer is een duet met zangeres Helen Liebers.

Terug in de tijd

Gezellig terug in de tijd met alle Groesbeekse toppers die in het verleden landelijk bekend zijn geworden. Alfred zal deze avond alle nummer van zijn cd-album zingen. Er is een gastoptreden van Helen Liebers. Tom Meuwese, verantwoordelijk voor alle arrangementen en de opname van het cd-album zal zorgen voor de muzikale omlijsting. De presentatie is in handen van broer Arno.

Het cd-album is deze avond verkrijgbaar voor € 7,95 en binnenkort te downloaden bij iTunes en diverse andere portals. Iedereen is van harte uitgenodigd in cultureel centrum De Mallemolen in Groesbeek. De zaal is open vanaf 19.30 uur, aanvang presentatie 20.30 uur. De toegang is gratis.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
ikke

Moi Ke!

Fred

, de fanclub uit het vilje zal aanwezig zijn Alfred ! Succes kerel

randje 16

zal wel weer huilen worden. ( grinsfamalie )

Mike Meere

allo

Ik zou supergraag een foto van jou krijgen met jouw handtekening er op.
Kan jij die naar mij opsturen?

mijn adres:

De Daniël
Daniëlsweg 42
6543 RJ Nijmegen

Ik heb daarvoor een kaartenboek

Gr Zanger Mike

Edit redactie: Link naar website weggehaald. Lijkt niet te werken.

wpDiscuz