Dropping Germania 2017

GROESBEEK – Het kan alvast in de agenda! Vanaf zaterdag 3 december (10:00 uur) a.s. kan men zich weer inschrijven voor de dropping van zaterdag 7 januari 2017.

Germania_Groesbeek_logo_2014-DGB

Inschrijven

Inschrijfformulieren kunt HIER DOWNLOADEN (Excel-bestand) of zijn te verkrijgen in het clubhuis van Germania. De adressen waar u de formulieren kunt inleveren staan op het inschrijfformulier. Voorkeur starttijd wordt bepaald naar volgorde van inschrijving.

Titel

Al velen jaren is de Germania-dropping één van de grootste en leukste in de regio. Titelverdediger is de groep van Yvonne Lamers welke de voorgaande twee edities op haar naam wist te schrijven. De komende editie beloofd volgens de organisatie weer een waar spektakel te worden en uiteraard zal ook worden gezorgd voor de inwendige mens.

Tips

De droppings-commissie is al weer geruime tijd bezig met de voorbereiding en hoopt inderdaad aan bovengenoemde verwachtingen te kunnen voldoen. Wat kunnen we nu al zeggen over deze editie: ‘Zorg in ieder geval voor stevig schoeisel, een zaklantaarn en een goed humeur’.

Kosten

Groepen moeten bestaan uit minimaal acht personen en maximaal uit zestien personen. De minimumleeftijd van deelname is 16 jaar en de deelnamekosten bedragen ook dit jaar slechts € 7,50 per persoon.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Dropping Germania 2017

Reageren is niet toegestaan.