Accommodatie voor stichting Tante Lenie gezocht

GEMEENTE BERG EN DAL – Burgemeester Mark Slinkman wil stichting Tante Lenie helpen bij de zoektocht naar een nieuwe groepsaccommodatie in het Rijk van Nijmegen. Dat kan dus ook de gemeente Berg en Dal zijn.

Men moet op zoek naar een andere locatie in verband met de komende sluiting van het Jachtslot de Mookerheide.

Op zoek

Stichting Tante Lenie zet zich in voor gezinnen in Nederland waar een kind ernstig of langdurig ziek is. De kinderen en hun familie worden een week lang verwend door Tante Lenie. De stichting is op zoek naar een nieuwe accommodatie. “Ik wil hun daarbij helpen”, aldus Slinkman.

Tante Lenie

In Nederland zijn veel gezinnen waarvan een kind ernstig of langdurig ziek is. Tante Lenie is de lievelingstante die hen een week lang verwend. Tijdens de gezinsweek is er aandacht voor ieder broertje en zusje. En het is tijd om ook papa en mama weer te laten stralen. De midweek is voor veel kinderen en hun familie een ommekeer. Het gevoel van saamhorigheid dat ontstaat laat deze gezinnen blijvend groeien.

Spijtig

“Sinds kort ben ik lid van het comité van aanbeveling van stichting Tante Lenie”, zegt de burgemeester. “Ik kreeg van hen een bericht dat ik graag met uw deel”, vervolgt hij. In dat bericht laat de stichting weten dat ze al 12 jaar met enorme gastvrijheid te gast is geweest op het jachtslot. De stichting vindt het spijtig dat de heer en mevrouw van Hout het niet kunnen voortzetten en wil het personeel bedanken voor de afgelopen 12 jaar.

Heeft u tips?

Weet u een nieuwe accommodatie voor Tante Lenie? Of weet u iemand die kan helpen? Neem dan contact op met de stichting via telefoonnummer 0485 – 212325 of via [email protected]. Meer info op www.stichtingtantelenie.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl, Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Accommodatie voor stichting Tante Lenie gezocht

Reageren is niet toegestaan.