Optreden Vivace Groesbeek op Weihnachtsmarkt Goch

GOCH – Op 2, 3 en 4 december verandert de schilderachtige coulisse van Klooster Graefenthal bij Goch in een sprookjesachtig kerstlandschap, waar u voor een gezellig kerstuitstapje, vertier en buitengewone geschenkideeën aan het juiste adres bent.

Mix van stands

Direct achter de poort wacht bezoekers een uniek en sfeervol aangekleed landgoed met een mix van traditionele en middeleeuwse stands. Ook zal het koorVivace uit Groesbeek op zondag 4 december een steentje bijdragen aan het prachtige programma.

Kersthutjes

De decoratief vormgegeven houten kersthutjes (circa 100 stands), boordevol geschenkideeën en kunsthandwerk, zorgen samen met de knisperende vuurkorven, kaarslicht en fakkels voor magie en flair op het kerstterrein. Daarnaast voert een wandeling door het mystieke landschap met authentieke kooplui uit vervlogen tijden, de bezoekers in het sfeervolle klooster, waar traditionele en eigentijdse kerststands groot en klein zullen enthousiasmeren.

Muzikanten en shows

Laat u meevoeren in het bruisende en gevarieerde entertainmentprogramma met onder andere (middeleeuwse) muzikanten, brassbands, koren en vuurshows, onder het genot van de winterse lekkernijen & drankjes zoals Glühwein en warme chocolademelk.

Op zondag 4 december zal het Koor Vivace uit Groesbeek een sfeervol kerstoptreden verzorgen. Zij treden op van 13.00-13.45 u en 14.15 -15.00 uur.

Adres:
Maasstraße 48 – 50
47574 Goch – Asperden, Duitsland

Openingstijden:
Vrijdag 2 December 2016: 17.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag 3 December 2016: 12.00-21.00 uur
Zondag 4 December 2016: 11.00-19.00 uur

Toegangsprijs:
Volwassenen: 3 euro
Kinderen (0-4 jaar): Gratis
Kinderen (5-12 jaar), Studenten en Gepensioneerden: 2 euro

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Optreden Vivace Groesbeek op Weihnachtsmarkt Goch

Reageren is niet toegestaan.