Groesbeeks acteertalent gezocht voor korte film

GROESBEEK/NIJMEGEN – Voor de nieuwe film “Junkske” van studenten aan de Nederlandse Filmacademie Amsterdam is de zoektocht gestart naar acteertalent uit de regio Groesbeek/Nijmegen.

Voor meerdere (hoofd)rollen worden jongens gezocht tussen de 16 en 23 jaar. Halverwege januari zal de filmploeg neerstrijken in de gemeente Berg en Dal om daar de volledige film op te nemen.

Raf

Regisseur Vincent Tilanus maakt een film die teruggrijpt naar zijn jeugd in de omgeving Groesbeek. Junkske gaat over tienerjongen Raf die in de sterke voetsporen van zijn oudere broer Boas wil treden, maar Raf is met zijn dromerigheid en zwakke fysiek verre van huis.

Woede

In een rauwe wereld is hij het slachtoffer van een groep jongens die zijn leven ondragelijk maken. Wanneer Raf na een wanhopige poging door Boas niet gezien wordt, steelt hij uit woede zijn broer’s brommer. Dit zet een kettingreactie op gang waarin zijn held en vijand zich samen tegen hem keren.

Kans voor lokaal acteertalent

In deze korte film willen de makers graag lokaal acteertalent een kans geven om hiermee een zo’n authentiek mogelijk verhaal neer te zetten. Het project zal een kans zijn voor lokale jongeren om gezien en ontdekt worden op het grote scherm.

Geïnteresseerden kunnen een mail te sturen met naam, geboortedatum, telefoonnummer en een foto van zichzelf naar [email protected].

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
IsDezeWelLangGenoeg

Raf en Boas de meest Groesbeekse namen die er zijn.
Ondanks dat toch veel succes met de film.

Pietermillingen

Boas is ook een millingse naam

wpDiscuz