Kersttour History Sounds Groesbeek

GROESBEEK“Hoe zou u het vinden als wij op zaterdag 17 december bij u komen zingen?”

Terugkerende happening?

Zo begon een paar maanden geleden de oproep van History Sounds uit Groesbeek aan zorg- woon- en overige instellingen. De reacties waren meer dan genoeg en de kersttour was geboren. “Jammer genoeg hebben we niet aan alle aanmeldingen kunnen voldoen, maar wie weet is hiermee een terugkerende happening ontstaan”, aldus History Sounds.

De tour

Op maar liefst zes locaties zal er gezongen worden. De Kersttour start om 10:30 uur op de Meent. Daarna gaat de Tour als volgt:
• 11:30 uur op Woongroep Dennenheuvel
• 13:30 uur bij ‘t Groeske
• 14:30 uur in de Kloostertuin;
• 15:45 uur op Zorgcentrum De Wolle Wei.

De hele ronde zal om 17:00 worden afgesloten tijdens het Feest van Licht op Museumpark Orientalis.

Liedjes

De optredens staan natuurlijk in het teken van Kerst, maar ook van liedjes die passen bij de tijd van het jaar. Nederlands- en Engelstalige nummers als “Halleluja”, “White Christmas”, “Gelukkig Kerstfeest” en nog veel meer. Wilt u komen luisteren? Bij ‘t Groeske en Museumpark Orientalis staat men buiten.

History Sounds verheugt zich op de Tour en hoopt voor een fijne inbreng te zorgen tijdens het familiebezoek met koffie en kerstkransjes!

Activiteiten Kerst 2016 gemeente Berg en Dal.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kersttour History Sounds Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.