Willemsen Mode Groesbeek moet deuren sluiten

GROESBEEK – Kledingwinkelketen Hier Mode en Willemsen Mode stopt ermee.

willemsen_mode-dgb

Dat heeft eigenaar Mechteld Schwartz donderdagavond 1 december bekend gemaakt aan haar circa 200 medewerkers. Het bedrijf bestaat uit Hier Mode en Willemsen Mode en telt 27 winkels in Overijssel, Gelderland, Flevopolder en Utrecht en een webshop. De winkel in Groesbeek is gevestigd aan het Dorpsplein.

Het modebedrijf zou flink moeten investeren om met nieuw elan de modemarkt aan te kunnen. Er is geen vertrouwen dat de investeringen die nodig zijn voor de veranderingen in 27 winkels tot een positief resultaat gaan leiden in de toekomst.

Mechteld Schwartz laat in een persbericht weten: “Bij mij overheerst de teleurstelling over het stoppen met het bedrijf dat mijn ouders ruim veertig jaar geleden zijn gestart, voor Willemsen medewerkers geldt een historie van meer dan tachtig jaar. Maar ik ben ontzettend trots op de medewerkers die een enorme betrokkenheid en loyaliteit laten zien.”

De winkels blijven voorlopig nog wel open.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Willemsen Mode Groesbeek moet deuren sluiten

Reageren is niet toegestaan.