Eenrichtingsverkeer Hoflaan Groesbeek

GROESBEEK – Vitens en Liander beginnen deze week met de aanleg van een nieuwe gas- en waterleiding in de Hoflaan in Groesbeek.


Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Tijdens de werkzaamheden geldt er eenrichtingsverkeer in de Hoflaan. U wordt dan omgeleid via de Hoflaan, Cranenburgsestraat en de Molenweg. De werkzaamheden duren tot 3 februari 2017.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Akkie
Minimaal tot 3 februari…. tenzij het gaat vriezen dat het kraakt. Duurt het allemaal nog langer. Worden die rotblokken op de mariendaalseweg voor school dan ook weggehaald? Om het voor de aanwonenden nog enigszins makkelijk te maken? Zal wel niet! Die blokken raken kant nog wal. Zogenaamd geplaatst om het verkeersveiliger te maken daar. Terwijl het de ouders van de kinderen op die school zijn die voor de gevaarlijke situaties zorgen tijdens brengen en halen. Dagelijks zie ik dat er dubbel (of zelfs 3 dubbel!) geparkeerd wordt. Die ontstaan door het onbeschofte parkeergedrag van ouders die zo nodig vóór de… Lees meer »
Babbel

Helemaal mee eens Akkie. Waardeloze oplossing met die blokken. De ouders lopen echt geen meter te ver en zetten de hele boel dicht. Gevaarlijker situaties als voorheen.

Blokkade
Deze blokken zouden op proef geplaatst worden. Wij als wijkbewoners zouden hierover geinformeerd worden. En toen werd het stil,geen informatie,wel blokken. Dit stukje weg is voor onze wijk het veiligste punt voor aansluiting op de Cranenburgsestraat. Via Hoflaan kun je achteraan sluiten voor het stoplicht kruising Dorpstraat. Via Heikant, bochten en kuilen en een paar vergeten blokken,waarschijnlijk reserve blokken om het helemaal dicht te maken. Via zijstraten van de van Nispenstraat moet je met je auto op het fietspad gaan staan omdat je anders naderend verkeer niet ziet,wat tot gevaarlijke situaties lijdt. Wijkbewoners reageer voordat er nog meer blokken komen.… Lees meer »
wpDiscuz