Succesvol mozaïek-project bij Gasterij ‘t Groeske

GROESBEEK – Het mozaïek proefproject bij Gasterij ’t Groeske verloopt heel succesvol.

Zeker 25 vrijwilligers kwamen in de maand november mozaïeken bij de inloop-workshops op maandag en vrijdag. Als eerste is een vrolijk en kleurrijk toegangsbord tot de tuinen bij Gasterij ’t Groeske gemaakt (zie foto).

Enthousiast

Twee lokale experts in mozaïek werk Annet Jacobs en Heidi de Vos begeleiden de vrijwilligers. Heidi van De Vos: ‘Het slaat echt aan! Mensen zijn heel enthousiast om mee te doen en een bijdrage te leveren aan iets moois voor het collectief.” Ook Annet Jacobs van het gelijknamige Mozaïekatelier is blij verrast: “We gaan als een speer zo snel. Het toegangsbord tot de tuinen is nu al in de afrondingsfase. Nu we zoveel mensen hebben die willen meedoen, hebben we een extra project bedacht om in december en misschien ook nog januari aan te werken. We gaan twee tafels mozaïeken voor in de binnentuin van de Gasterij, speciaal bedoeld voor ouderen en bewoners. Het leidende thema blijft de natuur. Bedrijfsleider Ger Hofmans van de Gasterij doneert twee terrastafels en hij financiert de materiaalkosten”.

Meedoen?

Wie mee wil mozaïeken is welkom op vrijdagmiddag 9 en 16 december van 14:00 uur tot 16:00 uur uur of op maandagavond 19 december van 19:00 uur tot 21:00 uur. De mozaïek werkgroep hoopt in 2017 een uitgebreider ‘community art’- project te starten als de aangeschreven fondsen dit willen financieren. Locatie: Gasterij ’t Groeske, Stationsweg 9, via de hoofdingang of via de ingang ZZG Kloostertuin.

Voor meer informatie: [email protected] of www.vitaalmariendaal.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Succesvol mozaïek-project bij Gasterij ‘t Groeske

Reageren is niet toegestaan.