Kerstsfeer in centrum van Groesbeek

GROESBEEK – Het centrum van Groesbeek is inmiddels in de kerstsfeer.


Gedeelte van Bellevue (richting De Spil, waar de boompjes staan) in de avond. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Op verschillende plaatsen hangt er kerstversiering en staan staan er kerstboompjes, wat er in ieder geval ‘s avonds voor mensen die door het centrum lopen of rijden gezellig uit ziet.

Versiering

Ook de grote kerstboom staat weer naast het gemeentehuis in Groesbeek. De boom is dinsdag geplaatst en in de middag zijn de lichtjes er in gehangen. Het versieren van de boom gebeurde woensdagochtend door de leerlingen van de Sint Maartenschool. Dat is een school voor speciaal onderwijs. Wethouder Alex ten Westeneind was woensdag ook aanwezig.

Kerstactiviteiten gemeente Berg en Dal

De komende weken zullen er in Groesbeek en de overige kernen in de gemeente Berg en Dal diverse kerstactiviteiten georganiseerd worden. Over de bij ons bekende activiteiten volgen artikelen, enkele zijn inmiddels al gepubliceerd (zie de link).

Kerstfoto’s uit de diverse kernen binnen de gemeente zijn altijd welkom en kunnen gemaild worden naar [email protected].

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
ikke

Mooiste boom sinds jaren, dat mag wel gezegd worden.

wpDiscuz