CD-presentatie Alfred Arts groot succes

GROESBEEK – Vrijdag werd de nieuwe cd van Alfred Arts “Eén keer nog gelukkig zijn” in een vol Cultureel Centrum De Mallemolen gepresenteerd.

De sfeer zat er vanaf de eerste tonen direct in. Met “Zomerwind” en “Eén keer nog gelukkig zijn” werd de sfeer voor de avond al vroeg bepaald.

Gezellig

In een ouderwets gezellige entourage reikte Alfred zijn eerste exemplaar van de cd uit aan de drie iconen van de Groesbeekse muziek. The Sunstreams (Johnny Meijers), The Sunshines (Gerrit “ van Dut” Kersten) en The Belcanto’s (Theo “Theetje Bruuns” Peters) kregen het 1e exemplaar uitgereikt en werden in het zonnetje gezet met een medley van hun grote hits, die door Alfred werd gezongen en tevens op zijn album staat. Vol overgave zongen de drie mee, net als alle aanwezigen in de Mallemolen.

Wim Liebers

Ook werd door presentator Arno Arts nog stil gestaan bij het overlijden van de zanger van The Sunstreams, Wim Liebers. Voor hem werd een groot applaus gevraagd omdat hij in dit rijtje absoluut thuishoort. De muziek was in handen van ras-entertainer Tom Meuwese die de beentjes goed van de vloer kreeg. Tevens was er een prachtig optreden van Helen Liebers. Helen zong nog samen met Alfred een geweldig duet. Het duet van het nummer “De Kinderen” van The Belcanto’s bezorgde menigeen kippenvel en staat als bonustrack op zijn nieuwe cd. Ook prinses Ida van Net Aecht werd nog toegezongen met “Het Keulen van Gelderland”.

De cd “Eén keer nog gelukkig zijn” is te koop bij de Bruna.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Theo

Alfred het was een hele mooie avond samen.En lekker druk en gezelig. Hoop alleen dat de volgende keer de fam Arents het iets beter voor elkaar heeft.Bij de bar veders top avond bedankt .

wpDiscuz