Jan Meijers wint 2016-editie van Groesbeekse Top 50

GROESBEEK – Jan Meijers (Jan van Tutti) heeft zaterdag de vijfde editie van de Groesbeekse Top 50 gewonnen.

jan_meijers_groesbeekse_top_50

Dat gebeurde bij de Oude Molen in Groesbeek.

Meijers won met het nummer “Koekeleklef”. “Enne wals met Maria” van Alfred Arts was goed voor een tweede plek en Helen Liebers werd derde met het lied “Kom terug”. Willy Claus en Alt van Huus werden respectievelijk vierde en vijfde.

De Groesbeekse Top 50 is in 2012 in het leven geroepen en de eerste editie werd door de Do-Le-The’s gewonnen. Daarna wonnen Helen Liebers, Alt van Huus en De Kels. Luisteraars van een online radiostation mogen in aanloop naar de uitzending van de Top 50 stemmen op hun vijf favoriete artiesten.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Gerard

Waarom is dit via een internetradio en niet via de lokale omroep?
Als muzikant wil je niet op een site die niemand kent, te horen zijn.

Robby

Best Gerard
Even duidelijk we hebben omroep berg en dal die heeft zelf deze programma’s verwijderd Ze gaven geen meerwaarde vonden ze inmiddels weet ze beter .En zijn ze oude programma makers weer aan benaderen .Onbekende site Gerard denk kom je zelf uit het steen tijdperk

Jean-Paul

Nou Robby, volgens mij ligt het toch echt wel net even iets anders. Sommige vertrokken met knallende ruzie nadat zij elke vorm van samenwerking resoluut afwezen.

wpDiscuz