Geslaagde crossduathlon Groesbeek

GROESBEEK – Organiserende triathlonvereniging Cerberus (Nijmegen) kijkt terug op een geslaagde crossduathlon op en rondom motorcrossbaan De Zevenheuvelen, aan de Nijmeegsebaan in Groesbeek.

De duathlon werd zondag weekend gehouden.

Met zo’n 200 deelnemers uit het gehele land, plus een handvol Duitsers en Belgen, is deze crossduathlon een van de grotere en bekendere wedstrijden in Nederland. Met ook veel deelnemers uit Nijmegen en omgeving. Ruim 60 vrijwilligers van de Nijmeegse triathlonvereniging Cerberus maakten deze wedstrijd voor de 12e keer tot een succes.

De winnaar van de hoofdafstand (7 km lopen, 20 km fietsen en 3.5 km lopen) is Maarten Nijland, ex topveldrijder die zijn 1e crossduathlon wint. De inwoner van Rossum versloeg Joost Christiaans uit Wageningen en Thom Rutten uit Eindhoven. Bij de dames won de Utrechtse Laura Gorter, voor de Nijmeegse Dieuwertje Poort en Petra Sloots uit Brielle. De korte afstand (3.5 lopen, 10 fietsen, 3.5 lopen) werd bij de heren gewonnen door het jonge talent Thomas Cremers uit Elst en bij de dames door de Enschedese Karin Neutel.

Meer info en uitslagen: www.tvcerberus.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Geslaagde crossduathlon Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.